//
Du læser...

Rejser

3 oversete storbyer i Europa

MoskvaNår der skal vælges storbyferier i de danske hjem, så er det ofte byer som Paris, London, Barcelona, Madrid eller Rom, der bliver valgt. Men det er en skam, at man ikke lægger mere mærke til nogle af de andre storbyer, som Europa også kan byde på. En storby behøver jo nødvendigvis ikke være en hovedstad, og en storby behøver ikke ligge i det sydlige eller vestlige Europa. Der er mange fantastiske storbyer i det østlige Europa også. Men desværre er der mange mennesker, der vælger dem fra, fordi de har en fordom om både byen og landet.

Tre af de storbyer, som folk ofte plejer at overse, når der skal vælges storbyferie, er byer som Riga, Moskva og Athen. Der er meget stor forskel på de tre byer rent indbyggermæssigt, men de kan vel alle tre sagtens betegnes som storbyer alligevel. Og det kan lyde lidt mærkeligt, at velkendte byer som Moskva og Athen bliver valgt fra, men hvis du tænker over det, hvor tit har du så overvejet at rejse dertil? Nej vel? En by som Athen bliver ofte overset, fordi Grækenland har mange lækre øer, som vi danskere ofte vælger at tage til i stedet for.

Og Moskva er der mange af os, der ikke har lyst til at rejse til, fordi det jo er Rusland, og hvad mon de ikke kan finde på derovre. Man bliver jo nok bestjålet, banket eller det der er værre, hvis man tager dertil. Og Riga, hvad er det overhovedet? Storbyen i Letland er faktisk utrolig smuk, og især hvis du kan opleve den om aftenen, hvor alt det smukke lys sætter et flot præg på hovedstaden.

Så hvis du ikke har været i nogle af disse byer før, så overvej lige om det ikke er en mulighed næste gang, du skal på en storbyferie. Har du lyst til at vide mere om de mange lækre storbyer, vi har i Europa, så kan du altid læse mere på StorbyFan.dk.